KVM-matriisilaajennusjärjestelmä tukee 4K/60 Hz -standardia yhden kaapelin yli

Laajenna 4K-resoluutiot 60 Hz:n taajuudella yhden kuitukaapelin yli point-to-point-laajennuksena tai multipoint-to-multipoint-määrityksenä. Saat korkeat näyttöresoluutiot jälkikäsittelysovelluksissa. DKM FX 4K60 -liitäntäsovituskortit tukevat 4K/60Hz-standardia 8 bitin värisyvyydellä.

Monissa tuotanto-ohjelmistoissa on otettu käyttöön 4K-näytöt katseluun, live-tuotantoon ja jälkikäsittelyyn. Esimerkiksi fileCAST Media GmbH käyttää Black Boxin DKM-ratkaisua.  Uuden LiveLogging-ratkaisun valmistaja käyttää Online Media Library (OML) -alustallaan Black Boxin tekniikkaa signaalien laajentamiseen ja yhdistämiseen live-tuotannon multi-feed-ympäristöissä. Tarkoituksena on merkitä tageilla useasta lähteestä tuleva mediasisältö live-tapahtuman aikana. Tällöin sisällön omistajat voivat tarjota arvokkaita mediaresursseja haettavassa muodossa melkein reaaliajassa.

4K-resoluutio jälkituotannon editointiohjelmissa parantaa editoijan mahdollisuutta nähdä, miltä valmis tuote näyttää. 4K-laajennus 60 Hz:n taajuudella on ollut haastava, koska 4K vaatii enemmän kaistanleveyttä. DKM FX 4K60 -kortit selviävät tästä haasteesta, koska järjestelmä käyttää myös nopeita liitäntäsovituskortteja tukemaan suuren kaistanleveyden signaaleja. Lisäksi jälkituotannon editoinnin ohjauspinnat, jotka käyttävät nopeaa USB:tä, kuten DiVinci Resolve, voidaan ottaa käyttöön näiden liitäntäsovituskorttien avulla.

DKM FX -järjestelmä on joustava, skaalautuva ja erittäin luotettava. Modulaarisissa koteloissa olevien liitäntäsovituskorttien tukemat videostandardit ovat DVI-D jopa 2560 x 1600; HDMI jopa 2560 x 1440 ja DisplayPort 1.2 (4:4:4) resoluutiot jopa 4K.

Modulaarisessa DKM FX -kotelossa on 2-, 4- tai 6-paikkainen runko ja lisävarusteena redundantti virtalähde. 21-paikkainen runko on kooltaan 1U ja palvelinhuoneen tai konehuoneen räkkiin asennettavissa. Kuitukaapeli tukee jopa 1000 metrin etäisyyksiä multimode-kuidulla tai 10 km single-mode-kuidulla. Tämä merkitsee sitä, että editointi ja jälkituotanto voivat toimia eri rakennuksissa isoissa yritysratkaisuissa.

Lisätietoa saat soittamalla asiantuntijoillemme numeroon 0201 888 888 tai käyttämällä verkossa olevaa DKM-konfiguraattoria suorituskykyisen KVM-laajennusjärjestelmän suunnitteluun.

Muut linkit:
Black Box Whitepaper: 4K-videopalapelin kokoaminen

Leave a Reply