Kaapelivarkauksien estäminen IP-valvonnan avulla

Toimiala: kaupunki

Turvatoimet ja valvonta IP-videolaitteilla kaupungin tietyöyksikössä.

Ongelma: varkaudet Kaupungin tietyöyksikkö vastaa Saksassa liikennevalojen ja katuvalojen asentamisesta ja kunnossapidosta. Yksikkö säilyttää tarvikkeet, kuten lyhtypylväät ja kaapelikelat, ulkoalueella. Ulkoalueella varastoinnissa ei aikaisemmin ollut mitään ongelmia. Metallin hintojen noustua metallia alettiin kuitenkin varastaa. Lukot ja esteet olivat epäonnistunut ratkaisu, sillä varkaat olivat ammattitekijöitä. Kaupunki tarvitsi paremman ratkaisun ulkovarastojensa suojaamiseen.

IP-videoverkko Kaupunki otti yhteyttä Black Boxiin turvallisuutta parantavan IP-videovalvontajärjestelmän hankkimiseksi.

Ensimmäinen vaihe oli alueeseen tutustuminen, jotta valvontakameroille löydettiin parhaat mahdolliset sijainnit. Seuraava vaihe oli IP-infrastruktuurin käyttöönotto. Suunnitelmaan kuului kolme hajautettua kamerapaikkaa, jokaisessa IP-kamerat yhdistävä Ethernet-kytkin. Kätevyyden takia päätettiin käyttää PoE-kytkintä kameroiden virransyötössä Ethernet-yhteyden kautta erillisten sähkölinjojen asentamisen sijasta. Lisäksi jokaisessa kamerapaikassa oli langaton Ethernet-extenderi, jonka avulla saatiin langaton etäyhteys kaupungin LAN-keskusverkkoon. Black Box toimitti langattomat Ethernet-radiot täydellisesti esimääritettyinä, jolloin asiakkaalle jäi vain helppo plug-and-play-asennus. Koska sekä kytkimiä että extendereitä käytetään ulkona, niissä on IP-luokitellut kotelot, ja ne kestävät äärimmäisiä lämpötilaolosuhteita.

Laki vaatii, että järjestelmä täytyy voida sammuttaa vaadittaessa. Tämän vaatimuksen täyttämiseksi Black Box järjesti koulutuksen, jossa turvallisuushenkilökunnalle opetettiin kameroiden ohjausta Ethernet-kytkimen web-käyttöliittymän kautta. Ohjaaminen on melko helppoa ja henkilökunta oppi nopeasti, miten kamerat kytketään päälle ja pois päältä sekä miten kuvakulmaa muutetaan. IT-tiimi tarvitsi vielä ratkaisun valvontakameroiden videokuvan katseluun. Black Box ehdotti ja asensi portin vartiointipisteeseen 2–2 videoseinän, jossa oli neljä HD-näyttöä ympärivuorokautista valvontaa varten.

Kaikki olivat huolissaan tietokoneiden turvallisuudesta portin vartiointipisteessä, koska asiakkaalla oli jo aiemmin käynyt varkaita. Black Box ehdotti, että asiakas sijoittaisi tietokoneet turvalliseen paikkaan päärakennukseen. Ehdotus hyväksyttiin, ja asiakas siirsi tietokoneet turvalliseen paikkaan ja yhdisti ne portin vartiointipisteeseen KVM-extenderin avulla.

Black Boxin tuotteet Teollisuuskäyttöön tarkoitettu hallittava Gigabit Ethernet PoE+ -kytkin: LPH2004A-2GSFP

Langattomat Ethernet-extenderit: LWE200A-AP ja LWE200A-S

KVM DVI/HDMI -extenderi: ACX300

VideoPlex4 4K-videoseinän ohjain: VSC-VPLEX4

Black Boxin osaaminen todisti, että olimme tehneet oikean valinnan. Neuvonta, palvelut, asiantuntemus ja toimitus olivat loistavaa tasoa.

Leave a Reply