Virtualisoitu etätietokoneiden käyttö vähittäismyymälöissä

KVM-matriisikytkentä mahdollistaa useiden käyttäjien pääsyn erilaisiin kohdelaitteisiin, mukaan lukien CPU:t, Digital Signage ja palvelimet. Se antaa mahdollisuuden valvoa työnkulkua ja mahdollistaa visuaalisten elementtien ja oheislaitteiden joustavan ohjaamisen.

LAN-/WAN-verkon (lähiverkon/laajaverkon) yli toimivan ja virtuaaliset sekä fyysiset CPU-yksiköt sisältävän KVM-laajennuksen käyttöönotto tuo vähittäismyymälöihin yhteysvaihtoehtoja, vähentää työpaikan epäjärjestystä ja säästää energiaa.

Vähittäiskaupassa ja varastojen hallintajärjestelmissä virtualisoitu tietojen etäkäsittely on erityisen hyödyllistä. Kassoilla olevat vastaanotinyksiköt saavat yhteyden palvelinlaittessa toimivan virtuaalikoneen tietoihin.

Virtuaalinen etäjärjestelmä antaa käyttäjille pääsyn Active Directory -tileilleen, jotka sisältyvät yhteyksien välittäjään. KVM-järjestelmään ei tarvitse asettaa erillistä hakemistoa. Vastaanottimet saavat yhteyden virtuaalikoneisiin Microsoft® Server 2008:n tai Microsoft Server 2012:n kautta. Virtuaalikoneet voidaan helposti monistaa käyttämällä yhteyksien välittäjää. Silloin työntekijät voivat saada yhteyden ensimmäiseen käytettävissä olevaan kohteeseen ilman, että heidän pitää tunnistaa kohdetta. Tämä sujuvoittaa työnkulkua ja yksinkertaistaa prosesseja vähittäismyyntisovelluksissa.

Vähittäismyymälöiden myyntipistesovellus
A) Kassat, joissa on KVM-vastaanottimet B) Palvelin ja virtuaaliset CPU:t C) Hallintatyöasema, jossa KVM-vastaanotin D) Järjestelmänhallintayksikkö

LAN-/WAN-verkon yli toimiva KVM-järjestelmä tukee lisäksi verkkotason todennusta (NLA) tietoturvan takia. Se voi myös jatkaa fyysisten CPU-yksiköiden tukemista, vaikka samalla siirtyy virtualisuuteen.

Kuten KVM-tekniikassa yleensä, muita hyötyjä ovat kokonaiskustannusten (TCO) pienentyminen, parempi käytettävyys ja hyvä tuotto pääomalle (ROI); skaalautuvuus ja parannettu luotettavuus sekä vihreät IT-ratkaisut, jotka säästävät energiaa.

Lisätietoja Black Boxin™ virtuaalisista sovelluksista saat, käymällä InvisaPC-sivuillamme. Ota yhteyttä sovellusinsinööreihimme ja kysy, miten tämä seuraavan sukupolven KVM voi parantaa organisaationne työnkulkua ja ergonomiaa.

Leave a Reply