PoE-sovellukset ja niiden hyödyt: säästä rahaa ja aikaa

PoE on tekniikka, joka toimii hyvin langattomien tukiasemien, videovalvonnan, kiinteistöhallinnan, videokioskien, älyopasteiden ja myymälöiden informaatiojärjestelmien kanssa. Se mahdollistaa laitteen siirtämisen ilman häiriöitä. LAN-verkko on lisäksi suojattu omistajan virheiltä UPS:llä ja LAN-verkkoon yhdistetyt PoE-laitteet on suojattu virtahäiriöiltä.

Power over Ethernet -virransyötön käytöllä voi saada merkittäviä säästöjä per Wi-Fi-tukiasema (AP) verrattuna ratkaisuihin ilman PoE-virransyöttöä.

Asennuksessa ilman PoE-ratkaisua virta täytyy syöttää tukiasemaan kaapelia pitkin Ethernet backhaul-yhteyden lisäksi. PoE-ratkaisun tuomat säästöt per tukiasema riippuvat tukiaseman sijainnista, AC-virtapiirin etäisyydestä ja paikallisista turvamääräyksistä. PoE-ratkaisuilla säästetään vaativissa teollisuusympäristöissä tai ulkona vieläkin merkittävämpiä summia.

PoE Mid-Span -injektorit lisäävät virransyötön Ethernetiin, josta se saadaan PoE-laitteisiin, kuten langattomiin tukiasemiin, IP-kameroihin sekä moniin muihin. PoE mahdollistaa laitteiden siirron tilasta toiseen ilman kallista ja aikaa vievää kaapeleiden asentamista.

Power over Ethernet on ratkaisu myös silloin, kun ollaan siirtymässä VoIP-puhelimien käyttöön. Asennuskustannukset ovat paljon alhaisemmat, tarvitaan ainoastaan Ethernet-yhteys. Valikoimissamme on monia PoE PSE -laitteita, mukaan lukien kytkimet, mediamuuntimet ja injektorit.

Lisäksi PoE:n käyttö parantaa VoIP-puhelinjärjestelmän käytettävyyttä. Power over Ethernet PSE voidaan sijoittaa datakeskuksiin, joissa on keskeytymätön virransyöttö ja akkuvarmistus. Tämä merkitsee sitä, että PD VoIP -puhelimet toimivat myös virtakatkoksen aikana. Seinään yhdistetyt puhelimet lakkaavat toimimasta virran katketessa.

Lisäresurssit: Video: Power over Ethernet explained

Leave a Reply